NEGA OBRAZA


Nega obraza


Naša nega obraza poskrbi za mlajšo, bolj svežo in fleksibilno kožo. Skrbi zaradi alergij so odveč, saj so naši izdelki naravni. Celotna nega obraza pomaga zmanjšati utrujenost kože in poskrbi za njeno osvežitev. S tajskimi zeliščnimi izdelki za nego obraza bo vaša koža postala bolj gladka in svilnata. V Belem lotosu vam nudimo dve vrsti nege obraza – osnovno in nego obraza Beli lotos.


Osnovna nega obraza


Pri tej negi vam površinsko očistimo kožo, naredimo piling in masažo obraza ter tako pripravimo kožo na sprejem aktivnih substanc za nego kože. Nato vam naredimo masko in kožo zaščitimo z ustrezno zaščitno kremo, ki je najprimernejša za vaš tip kože.

Nega obraza Beli lotos (v 7 korakih)


Pri Negi obraza Beli lotos pa vam površinsko očistimo kožo, naredimo piling in vam nato kožo še globinsko očistimo. Med globinskim čiščenjem kože na obrazu, vam naredimo še piling rok. Po globinskem čiščenju vam zmasiramo obraz, vrat  in dekolte. Na tako pripravljeno kožo nato nanesemo masko in vam v vmesnem času zmasiramo cele roke. Zaključimo z ustrezno zaščitno kremo, ki je najprimernejša za vaš tip kože.

Pri negah obraza uporabljamo profesionalno kozmetiko Marzia Clinic.

Nudimo vam tudi ličenje, barvanje in oblikovanje obrvi itd.

Naročite darilni bon