VIP SAVNA


Finska savna


Finska savna je najbolj pogosta oblika savnanja. Namenjena je krepitvi imunskega sistema in ugodno vpliva na telesno počutje. Z uporabo finske savne dosežemo:
· pregretje telesa in znojenje,
· vzpodbujanje presnove in čiščenje kože,
· odstranjevanje škodljivih snovi iz telesa,
· krepitev imunskega sistema,
· izboljšanje spanca in razpoloženja,
· telesna in duševna sprostitev.

Finsko savno je priporočljivo obiskati enkrat ali dvakrat tedensko. Pri pogostejši uporabi moramo paziti, da se koža preveč ne izsuši. Finsko savno lahko obišče vsakdo, ki nima resnejših težav z zdravjem. Savnanje odsvetujemo vsem, ki imajo motnje krvnega obtoka (previsok ali prenizek krvni tlak), okvare srca in ožilja, tuberkolozo, epilepsijo, raka, akutne infekcije in vnetja kože, anemijo, trombozo, edeme, kronično vnetje ven, gripo.
Temperatura zraka v finski savni se normalno giblje med 70 in 100 stopinjami Celzija. Relativna vlažnost zraka je nizka, med 5% in 20%.

Zeliščna savna


Savna s kombinacijo izredno prijetne toplote, vlage in naravne pare zelišč je idealna na začetku in na koncu kopeli ter pred masažami. Prileže se vsem, ki ne prenašajo dobro visokih temperatur in lahko služi kot predpriprava na finsko savno.

Prijetna toplota sprošča prenapete mišice in pomirja preobremenjeni živčni sistem. Ugodna klima z naravnimi aerosoli zelišč blago, a temeljito prečisti kožo in dihalne poti. Izmenjujoče segrevanje in ohlajevanje telesa zagotavlja boljšo prekrvavitev in boljšo oskrbo telesa s kisikom ter povečuje odpornost telesa.
Priporočamo umirjeno, a globoko dihanje. Podložite si brisačo pod vse dele telesa. Temperatura zraka v zeliščni savni se giblje med 50 in 60 ˚C. Relativna vlažnost zraka je višja, med 40% in 60 %.

VIP savna in Kraljevska intimna kopel


Kombinacija VIP finske savne in Kraljevske intimne kopeli za še večjo sprostitev in uživanje v intimni zasebnosti. Pri savni lahko ob doplačilu izberete tudi zeliščno savno. Osnovni paket je namenjen dvema osebama in traja dve uri.

Naročite darilni bon