Pogoji splošnega poslovanja

Veljavnost darilnih bonov

Darilni boni izdani do vključno 30. 9. 2022 so veljavni 6 mesecev od dneva izdaje. Boni izdani od 1. 10. 2022 dalje so veljavni do vključno 31. 3. 2023. Po tem datumu darilnih bonov ne bo več mogoče koristiti. Zaposleni imajo možnost, da vam veljavnost darilnega bona podaljšajo še za dodatna 2 meseca. Po preteku veljavnosti darilnega bona lahko s pretečenim darilnim bonom dobite 70% popust na storitev napisano na darilnem bonu oz. koristite vrednosti bon v višini 70% vrednosti napisane na darilnem bonu. Ne velja za bone pri katerih se je ob nakupu doplačalo 30% vrednosti bona, saj je kupec s doplačilom tega zneska zagotovil, da darilni bon ni omejen z rokom veljavnosti. Od 1. 10. 2022 ni več možno doplačilo v višini 30% za neomejeno veljavnost darilnega bona.

Darilni boni drugih ponudnikov s katerimi imamo sklenjeno pogodbo imajo lahko drugačno veljavnost darilnih bonov in je izpisana na darilnem bonu. Glede veljavnosti teh darilnih bonov se je potrebno dogovarjati z izdajateljem darilnega bona.

Plačevanje

Plačujete lahko z gotovino ter s plačilnimi karticami Maestro, Mastercard, Visa in Diners. Pri naročanju darilnih bonov preko naše spletne strani se plačuje z nakazilom neposredno na naš transakcijski račun.

Naročanje in koriščenje darilnih bonov

Strankam svetujemo, da se za koriščenje storitev v našem wellness centru predhodno naročijo. Svetujemo, da se naročijo vsaj teden ali dva pred samim koriščenjem darilnega bona.

Stranke, ki se naročajo na VIP kopeli in savne ali pakete, ki vključujejo kopeli in savne prosimo, da pridejo 15 minut pred dogovorjenim terminom.

V kolikor stranka že dogovorjenega termina ne odpove ali prestavi vsaj 12 ur pred začetkom termina, se šteje, da je bila storitev opravljena. V primeru darilnega bona to pomeni, da se darilni bon unovči in ga ni več mogoče koristiti. V primeru naročenega termina (brez darilnega bona) pa, da stranki onemogočimo nadaljnje koriščenje naših storitev, dokler obveznosti niso poravnane.

Posebni pogoji

Z določenimi partnerji imamo sklenjene posebne dogovore glede koriščenja darilnih bonov, katerih pogoji koriščenja in veljavnosti se lahko razlikujejo od naših splošnih pogojev.

Akcije in popusti

Aktualne akcije in popuste objavljamo na naši spletni strani in občasno tudi na naši Facebook strani, kjer so navedeni tudi pogoji pod katerimi veljajo. Pridržujemo si pravico, da v primeru napak pri objavi le-te popravimo brez posledic. V primeru nejasnosti vas naprošamo, da se obrnete na nas za pojasnilo.

Zavrnitev izvedbe storitve

Pridržujemo si pravico, da odklonimo izvajanje storitve osebam, ki se vedejo nedostojno in/ali žaljivo do našega osebja.