TAJSKA MASAŽA


Tradicionalna tajska masaža


Je kombinacija masaže, različnih položajev joge in raztegovalnih tehnik, ki so posledica vpliva indijskih in kitajskih metod in tehnik masaže. Tradicionalna tajska masaža ali na kratko tajska masaža temelji na pritiskih določenih točk na telesu. Z masiranjem in raztezanjem telesa, napetosti in močne bolečine izginejo. Nadomestimo pa jih z novo energijo in sprostitvijo. Masaža stimulira kroženje krvi in limfe in s tem izboljšuje pretok energije. Stranke so pri tradicionalni tajski masaži oblečene v obleke namenjene izvajanju tajske masaže. Tajska masaža je suha masaža, kar pomeni, da se pri njej ne uporablja masažnih ali drugih olj.

Kraljevska tajska masaža s tajskimi zelišči


Kombinacija tradicionalne tajske masaže, imenovane ” Nuad Thai” in zeliščnih obkladkov. Edinstvena mešanica akupresure s tajskimi zelišči, sprosti trde mišice in spodbuja obtok krvi ter energije po telesu, kar nam daje občutek dobrega počutja za telo in duha. Tajska masaža s tajskimi zeliščnimi obkladki, ki vsebujejo zdravilne rastline, se priporoča tudi za lajšanje bolečin v mišicah in hrbtu, izboljšanje krvnega obtoka in s tem imunskega sistema. Tajska zelišča so zavita v posebne bombažne snopke, okrogle oblike. Pred uporabo se tajska zelišča segreje na vodni pari, tako da so ob uporabi prijetno topla ter tako segrejejo in dodatno sprostijo napete mišice.

Aroma terapija s tajskimi zelišči


To ekskluzivno tradicionalno zdravljenje se začne z izbiro eteričnega olja, ki se ga uporabi na koži, sledi pa tajska tehnika polaganja zelišč po telesu. Poživljajoče olje blaži vse bolečine in odblokira togost, olajša vaše mišice in jih sprosti ter naredi fleksibilne.

Vse na tej strani opisane masaže so masaže celega telesa.  te masaže izvajamo v dolžini 60 ali 90 minut, kar maserkam omogoča, da enako pozornost namenijo vsem delom telesa. V Belem lotosu v Kranju oziroma v Šenčurju pri Kranju se specializiramo za ponujanje wellness storitev za pare, še zlasti se osredotočamo na masaže za pare. Pari tako lahko izbirajo med vsemi masažami, ki jih ponujamo. Masaže se lahko izvajajo istočasno v istem prostoru ali istočasno v ločenih prostorih, odvisno od želja strank.

Tajska masaža
4.7815

O nas so povedali

Preizkusila sem že kar nekaj ponudnikov tajskih masaž, vendar moram reči, da je bila pri Belem Lotosu najboljša do sedaj.
Marjeta | Kranj