OSTALE MASAŽE


Aroma terapija


Aroma terapija je masaža z olji pridobljenimi iz cvetov rastlin, ki vplivajo na sprostitev. Njihova olja prehajajo skozi kožo v telo, ki ga prečistijo in hkrati naredijo Vašo kožo gladko. Aroma terapija je masaža celega telesa. Pri tej masaži vam maserke z roko drsijo po koži in na ta način pregnetejo in sprostijo vaše mišice. Masaža je primerna skoraj za vsakogar, saj ni premočna, niti preveč nežna. V kombinaciji z umirjenim ambientom Belega lotosa je namenjena sprostitvi telesa in duha.

Refleksologija oz. masaža stopal


Masaža stopal s pritiski na različnih mestih oziroma točkah, ki so povezana z organi v telesu. Z masažo dosežemo, da notranji organski sistemi začno delovati učinkovito, hkrati pa stimuliramo funkcije hormonov. Z masažo terapevtka odstrani energijske blokade in s tem sprosti tok energije v telesu.

Masaža stopal Beli lotos (s tajskimi zelišči)


Poleg masaže stopal oz. refleksologije se pri tej masaži uporablja tudi topla tajska zelišča, ki se jih polaga na določene točke na stopalih, ki potrebujejo zdravljenje. Na ta način se spodbudijo nekateri organi, ki so pomembni za delovanje človeškega telesa.

Masaža glave, vratu in ramen


Masaža se osredotoča na območje glave, vratu in ramen, a vključuje tudi masažo hrbta. Z masažo se znebite živčne napetosti, glavobolov, hkrati pa lajša bolečine utrujenih mišic. Priporočamo jo tistim, ki veliko časa preživite za računalnikom, v prisiljeni drži.

Masaža hrbta


Masaža se osredotoča na območje celotnega hrbta, a hkrati vključuje tudi masažo glave, vratu in ramen. Spodbuja cirkulacijo krvi in limfe, sprošča napetost, ter izboljšuje pretok energije.

Antistresna masaža z oljem


Posebna masažna tehnika za povrnitev energije in sproščenosti v vaše življenje.

Športna masaža


Očistite svoje telo z našimi posebnimi izdelki. Masaža z aromatiziranimi olji pridobljenimi iz različnih vrst cvetja in tajskih zelišč, se bo osredotočila na kritična mesta po celem telesu. Masaža je primerna za športnike in tiste ljudi, ki imajo močne mišice.

Naročite darilni bon