Sadne masaže

Za doživljanje edinstvene izkušnje globokega psiho-fizičnega dobrega počutja in odkritje lepote kože, vam Beli lotos v kombinaciji z izdelki Marzia Clinic predstavlja Sadne masaže.

Masaže ter nege obraza in telesa na osnovi rastlinskih aktivnih sestavin.

Kombinacija odličnih masaž maserk Belega lotosa in vrhunskih izdelkov Marzia Clinic potencira učinek delovanja masaže. Sadne masaže vplivajo tako na fizično kot tudi psihično počutje.

 

SADNA MASAŽA Z ANANASOM

Psihično počutje: delovanje barv in fitoendorfinov pomaga apatičnim ljudem. Rumena barva vzbudi energijo sprememb tretje čakre. Karizma in učinkovitost sta spodbujeni.

Fizično počutje: Soka Ananasa je bogat z bromelinom in alfahidroksi kislinami. Izdelek je idealen za čistilne nege obraza in drenažne nege telesa. Izjemno je učinkovit pri trebušni napihnjenosti

Ne vsebuje konzervansov. Ne vsebuje mineralnih olj.

SADNA MASAŽA Z BOROVNICO

Psihično počutje: delovanje barv in fitoendorfinov pomaga nervoznim ljudem. Barva izdelka vzbudi energijo samoopazovanja in komunikacije pete čakre, pa autoanalizo in sposobnost komunikacije.

Fizično počutje: Borovničev sok je bogat z flavonoidi in je idealen za nege občutljive kože obraza ter za čvrstilne nege telesa s prisotnostjo kapilar.
Ne vsebuje konzervansov. Ne vsebuje mineralnih olj.